VI SKAPER STEARINLYS. HVIS DU ER EN FAN AV STEARINLYS, HVIS DU ER FASCINERT av levende flammer som UTSTRÅLER VARME, AROMA OG SKYGGESPILL, SÅ FØLG OSS ...

Våre bomull veker og tre veker er blyfri og helt miljøvennlig. D brennende tre-vekene “spiller musikk” umiddelbart, noe som gjør at det blir knitrelyder, som du vanligvis kan høre fra bål eller peis. Hyggelig og romantisk atmosfære garantert!

VI BRYR OSS OM VÅRE kunders HELSE!

Som utforming av lysene bruker vi den originale emballasjen, hvor man ser Vintage Candella – kjærlighet til vintage stil. Utvikling av temaet må vi tilbake i historien, og som grunnlag for en prototype brukte vi en gammel blikkboks av kaffe, hvor vi deretter supplerte med en original etikett.

Et bredt utvalg av designet er inspirert av epoken av den industrielle boomen av begynnelsen av det nittende og tjuende århundre, da de første annonsene begynte å dukke opp med plakater, etiketter og varemerker. Der stearinlys, krukker etc. er dekorert med figurer og bilder fra fortiden som: Marilyn Monroe og The Beatles; illustrasjoner av vintage alfabetet/skrifttyper; retro sykler og forsider av den legendariske franske avisen Le Petit Journal bl.a.

Vi ser hele tiden etter interessante gamle etiketter fra fortiden, å gi dem nytt liv ved å sette dem i trykk.

I dag er våre vintage lys tilgjengelig i ulike temaer som for eksempel: Vintage annonser, Vintage Hollywood, Vintage Holidays, Vintage Norge, Vintage Music, Vintage jul, Vintage presidenter og mye annet.

SAMLING AV DUFTER AV VINTAGE CANDELLA:

  • ROSE&JASMIN – Duo dufter av rose og jasmin. Forfriskende stearinlys forsterker følelsen av glede, lindrer stress og vekker sansene.
  • INDIAN PATCHOULI – Rik duft av patchouli strammer og øker aktiviteten, gir munterhet og friskhet.
  • FIG – Frisk duft av fikentreet stimulerer kreativ tenkning og bringer tillit.
  • CHOCOLATE DELUXE – Intens og naturlig aroma av mørk sjokolade vil føre minner om bekymringsløse dager. Denne stimulerende duften frisker godt opp luften i rommet.
  • YLANG YLANG – Beroligende duften av ylang har en avslappende effekt og skaper harmoni, lindrer angst, stimulerer utvinning av styrke.

VI ER STOLTE GJØR VIRKELIG PERFEKT LYS OG KREVER Å DELE VÅR GLEDE OG STOLTHET MED DEG. NYT DEM!